Tidligere projekter

Bagerforretninger

I samarbejde med Deres visioner tilbyder vi specialindrettede diskforløb og køl til Deres bagerforretning. Uanset hvordan De ønsker butikslokalet indrettet, finder vi helt sikkert den perfekte løsning. Om det gælder et projekt helt fra bunden og op, eller blot en udskiftning af en køler, så er vi klar til at træde til. Vi har over 15 års erfaring med indretning af både bageri og butikslokaler, så De kan være tryg ved, at vi kommer sikkert i mål med projektet. For os er det vigtigt at Deres løsning bliver både flot og præsentabel, samt udarbejdet til at optimere de daglige arbejdsopgaver.

Guldbageren Brøndby

Bodenhoff Borups Alle

Bodenhoff Finsensvej

Bodenhoff Rotunden Hellerup

Centerbager Tåstrup Stationscenter

Guldbageren Vadum

Lagkagehuset Jægersborg Alle 4

Bodenhoff Matthæusgade

Bodenhoff Bellahøj

Bodenhoff Domus Vista

Bodenhoff Tårnby

Brogaard Tinglev

Groes Bageri

Konditor Bageren Varde

Kringlebageren

Larsen Bakery Seattle

Roxy Bramdrupdam

Rådhusbageriet Skagen

Klausdalsbrovej

Bodenhoff Herlev

Byens Brød & Kager

Kodal's Cafe & Bageri

Maritim

Vi tilbyder mange maritime løsninger herunder diskforløb og køl mm. til både café-, restaurant-, barforløb osv. Efter adskillige maritime projekter og reparationer har vi helt styr på de krav og udfordringer, som opstår ved indretning af lokaler til kundebrug og reparationer af køl- og køkkenregionerne. Derfor vil vores løsninger også altid blive specielt udarbejdet til det enkelte projekt, så vi er sikre på at de lever op til en travl hverdag med konstant brug af inventar, elementer osv. Funktionalitet er altid en vigtig faktor, når vi udfører maritimt arbejde.

Color Bohus

Color Fantasy

Color Fantasy - Projekt 2017

Color Magic

Color Magic - Oceanic

Color Viking

Cafe og Restauration

Vores arbejdsopgaver indebærer også indretning af caféer og restaurationer, hvor vi tilbyder mange løsninger med fokus på funktionalitet og kundeoplevelse. Vi designer og leverer altid en skræddersyet løsning til netop Deres café eller restauration. Her bistår vi også med idéudvikling og levering af den perfekte løsning til beværtningsområder, så inventaret passer netop til Deres visioner og restaurationens tema. Derudover leverer vi et væld af køl- og varme løsninger til både buffet, café og klassiske restaurationer.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.