Om os

Hos Spectar arbejder vi for og med kunden fra start til færdigt projekt uanset størrelse og omfang.

Dialog og atter dialog er vejen til en optimal løsning. Ofte udarbejdes flere indretningsoplæg, før vi sammen har fundet den optimale løsning. Dette er den vigtigste del af projektet. Vigtig fordi der afsættes tid til at få alle “sten” vendt og drejet indtil den rigtige løsning findes. Vi vil nemlig gerne levere projekter, som vores kunder er glade for i mange år frem.

I samarbejde med Dem udarbejder vi den optimale indretning til netop Deres butik. Har I allerede en arkitekt tilknyttet, bistår vi med teknisk rådgivning, således at designløsningen kan forenes med den ideelle tekniske løsning. Derved opnår I den bedste totalløsning.

Vi er ikke bundet af standardmål eller andre begrænsninger, når det gælder inventarløsninger fremstillet i træ, granit, glas, Corian™ Staron™ rustfrit stål etc. Vi fremstiller inventaret, så det passer præcist til Deres forretningslokale.

Til alle vores opgaver udfører vi også kølearbejde. Køleteknisk findes der både standardløsninger samt individuelle løsninger. Disse kan tilpasses næsten alle ønsker og behov, både i forhold til udseende eller indretning på specielle mål specifikt tilpasset Deres produkter.

Vi måler op, udarbejder tegninger og layout, producerer, leverer, monterer – færdigt arbejde!

Samarbejdspartnere

Herunder kan De se et lille udsnit af vores samarbejdspartnere.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.